Vastgoedbelegging

Vastgoedbelegging levert direct cash flow op

Kans op direct – en indirect rendement is groot bij vastgoedbelegging

Een vastgoedbelegging in de grote steden van de Randstad is, gezien de aantrekkingskracht die de grote steden op hoogopgeleide jongeren hebben en de te verwachte economische ontwikkeling, een aantrekkelijke optie. Veel marktpartijen zijn dan ook actief om een interessant object, dat nog niet te koop wordt aangeboden, voor hun relaties op te sporen. Dat geldt ook voor de vastgoedspecialisten van Beleggingspand24.

Beleggingspand24 maakt gebruik van unieke maatwerk diensten

Beleggingspand24 is een onderdeel van Momo makelaardij uit Zandvoort. Al vele jaren biedt deze makelaardij verschillende maatwerk diensten aan als Woning Delers Club voor studenten en Expat Rental Scout voor expats. De vastgoedspecialisten van Beleggingspand24 beginnen dus met een voorsprong ten opzichte van andere marktpartijen, omdat zij gebruik kunnen maken van het netwerk dat in de loop der tijd zorgvuldig is opgebouwd.

Maandelijks nieuwe vastgoedbeleggingen bij Beleggingspand24

Zij kunnen de acquisitie naar een interessante belegging dan ook efficiënt en op grote schaal uitvoeren. Dit verklaart, waarom zij er in slagen om maandelijks meerdere vastgoedbeleggingen op te sporen, die uiteraard nog niet op de markt te koop worden aangeboden. In de speurtocht naar een vastgoedbelegging richten de vastgoedspecialisten van Beleggingspand24 zich op kantoorpanden, winkelpanden en woningen.

Kenmerken van een vastgoedbelegging

Een vastgoedbelegging is een langdurige investering, omdat een investering vaak voor 5 jaar en meestal nog langer ‘vast zit in stenen’. De exploitatie van een pand levert meestal direct rendement op in de vorm van huurpenningen, omdat een vastgoedbelegging vaak al een huurder heeft. Bij Beleggingspand24 worden ook panden zonder huurders aangeboden. Dankzij maatwerk diensten van Momo makelaardij kunnen wij voor u met succes bemiddelen.

Naast een maandelijkse cash flow is de kans groot dat de waarde van het vastgoed door de jaren heen zal stijgen. Dit is vooral het geval in de populaire stedelijke gebieden. Wanneer bij de verkoop van een vastgoedbelegging de waarde van het vastgoed gestegen is kan er indirect rendement ontstaan. Gezien de positieve economische verwachtingen en de prijsontwikkeling vastgoedmarkt verklaart dit de grote vraag naar vastgoedbeleggingen.

Beleggingspand24 helpt u graag bij het vinden vastgoedbelegging

Bent u op zoek naar een goede vastgoedbelegging? Dan bent u bij Beleggingspand24 aan het juiste adres! Wij voeren continue een grootschalig acquisitie programma in interessante beleggingssteden zoals Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Den Haag en Utrecht uit. Wij zijn dan ook continue op zoek naar vastgoedbeleggingen in deze steden, omdat wij uit ervaring weten dat er in deze gebieden mooie rendementen behaald kunnen worden.