Particulier beleggen in vastgoed

Particulier beleggen in vastgoed

Beleggingspand24 de oplossing voor particuliere beleggers

Als particulier beleggen in vastgoed kan met de huidige rentestand zeer interessant zijn, mits u een beleggingspand scherp kunt aankopen. Gezien de grote vraag naar beleggingspanden lijkt dat haast onmogelijk. Het is dan ook zaak om u te richten op panden die nog niet te koop staan. Omdat u als particulier belegger normaliter gesproken niet de beschikking heeft over actuele data van de lokale vastgoedmarkt en een acquisitieteam, kan Beleggingspand24 voor u wellicht de oplossing zijn.

Kennis, ervaring en een netwerk staan voor u ter beschikking

Beleggingspand24 is een onderdeel van Momo makelaardij in Zandvaart. Als innovatieve makelaardij richt Momo makelaardij zich in de grote steden op studenten en Young professionals via de Woning Delers Club en met veel succes op expats via Expat Rental Scout. Hierdoor hebben wij de afgelopen jaren een uitgebreid nationaal- en internationaal netwerk op kunnen bouwen. Als Beleggingspand24.nl maken wij van dit netwerk gebruik, omdat onze ervaren vastgoedspecialist ing. Boyd Minnebo ook voor Beleggingspand24 werkt.

Het acquisitieteam van Beleggingspand24 is continue bezig om nieuwe panden op te sporen, die nog niet te koop staan. Dankzij ons unieke nationale- en internationale netwerk slagen wij hier maandelijks in en kunt u via Beleggingspand24 als particulier beleggen in vastgoed dat nog niet te koop staat. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze professionele aankoop bemiddeling. Als particulier bent u zo in staat om te beleggen in vastgoed zonder, dat u daarvoor veel kennis, ervaring of kapitaal nodig heeft!

Dankzij onze kennis vanuit de makelaardij weten wij goed welke prijzen betaald worden en wat de huuropbrengsten zijn in het gebied waarin u een pand wilt aankopen. Tijdens scherpe onderhandelingen zorgen wij, dat u voor een goede prijs objecten kunt aankopen. Verantwoord als particulier beleggen in vastgoed is dus zeker mogelijk. Sterker nog, tijdens het gehele proces wordt u persoonlijk begeleid door onze vastgoedspecialist ing. Boyd Minnebo. Uw succes is ons succes.

Doe verantwoord particulier beleggen in vastgoed

Veel particuliere beleggers denken dat beleggen in vastgoed fingerspitzengefühl is. Velen onderschatten hoe belangrijk het is om als belegger op de hoogte te zijn van de meest actuele marktcijfers en te kunnen beschikken over actuele marktinformatie. Onze vastgoedadviseur ing. Boyd Minnebo is dagelijks actief binnen de vastgoedmarkt. Hij spreekt dagelijks tientallen eigenaren, beleggers, ontwikkelaars en beleidsvoerders. Hierdoor weet hij precies wat er speelt en is zijn marktinzicht up-to-date. U kunt als particulier belegger via Beleggingspand24 gebruik maken van zijn kennis er ervaring.

Wie een pand aankoopt voor een te hoge prijs zal het lastig krijgen om een behoorlijk rendement te kunnen maken op zijn investering. Ook het verkeerd inschatten van de huurinkomsten kan grote gevolgen hebben voor het rendement dat werkelijk behaald wordt.

Bij particulier beleggen in vastgoed kunt u als belegger veel baat hebben bij vakkundig advies. Door als particulier via Beleggingspand24 te beleggen in vastgoed krijgt u dit advies en kunt u gebruik maken van de jarenlange ervaring en kennis die wij hebben opgedaan van de lokale- en regionale vastgoedmarkt. Om risico’s zo veel mogelijk uit te sluiten adviseren wij u om altijd een vastgoedadviseur in te schakelen wanneer u als particulier gaat beleggen in vastgoed.

Wij handelen nooit op basis van emotie en laten ons beeld niet vertroebelen door gevoel. Dat is iets wat bij particulier beleggen in vastgoed vaak voorkomt. Onze dienstverlening is op basis van no-cure-no-pay. Dus kom gerust een keer langs bij ons op kantoor in Zandvoort voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat u informeren over de meerwaarde die wij eventueel kunnen bieden bij particulier beleggen in vastgoed.