Over ons

Over ons: Beleggingingspand24 is een onderdeel van Momo Makelaardij & Vastgoed in Zandvoort. Naast het traditioneel aan- en verhuren / aan- en verkopen van onroerend goed is de corebusiness van Momo Makelaardij & Vastgoed het vinden en aankopen van beleggingspanden voor de markt uit.

Al jarenlang biedt Momo Makelaardij & Vastgoed woningzoekende een helpende hand door middel van twee succesvolle initiatieven, de Woning Delers Club voor studenten & young professionals en Expat Rental Scout voor expats. Op deze 2 platformen maken gebruikers kosteloos een compleet huurdersprofiel aan en worden ze vervolgens begeleid naar het vinden van de ideale huurwoning. Een huurdersprofiel bestaat onder andere uit een kopie legitimatie, een persoonlijke introductie stukje, inkomensgegevens en indien nodig gegevens van een garantsteller. Zodoende kunnen wij te allen tijde snel en gemakkelijk nieuwe huurders selecteren die alle benodigde documentatie klaar hebben staan. Daarom bent u bij ons verzekerd dat uw beleggingspanden snel verhuurd zijn tegen een marktconforme huurprijs.

Omdat we dagelijks bezig zijn met het huisvesten van internationale klanten die zich aanmelden bij Expat Rental Scout hebben wij zowel een groot nationaal als internationaal netwerk opgebouwd waaruit wij dagelijks op eerste hand mooie beleggingspanden krijgen aangeboden. Momenteel plukken wij de vruchten van de jarenlange investering in het ontwikkelen van een uitgebreid netwerk. Zo zijn wij de afgelopen jaren een groot aantal mooie objecten tegengekomen, die als vastgoedbelegging uitermate interessant zijn. Daar komt bij dat de meeste van deze objecten nog niet op de markt staan. Zo ontstond het idee om gestructureerd meer particuliere beleggers te vinden, die geïnteresseerd zijn om vastgoed beleggingen aan te kopen. Op basis hiervan hebben wij Beleggingspand24 ontwikkeld.

Missie van Beleggingspand24

De missie van Beleggingspand24 is om beleggen in vastgoed toegankelijk en eenvoudig te maken voor de particuliere belegger.

Omdat wij op steeds grotere schaal acquisitie doen, komen wij vaak panden tegen die perfect zijn voor particuliere beleggers en waarmee mooie rendementen behaald kunnen worden. Dit doen wij door maatwerk acquisitie te bieden in de zoektocht naar potentieel hoogwaardig vastgoed dat nog niet op de markt staat. We begeleiden u tijdens het gehele traject van de aankoop van het door u gewenste beleggingspand. Hierdoor bent u als belegger in staat om het pand voor de juiste prijs aan te kopen.

Onze acquisitie medewerkers zijn continue bezig om nieuwe panden op te sporen en kennen daarom de markt als geen ander. Een groot gedeelte van onze acquisitie is proactief. Wij gaan daadwerkelijk de straat op en oriënteren ons op interessante panden. Vervolgens benaderen we de vastgoedeigenaren rechtstreeks met een krachtige pitch. Omgekeerd  benaderen vastgoedeigenaren ons steeds vaker. Dit komt, omdat we al jarenlang actief zijn binnen de vastgoedmarkt en door de jaren heen een betrouwbare reputatie hebben opgebouwd. Waar in een bepaalde situaties de meeste acquisitie medewerkers afhaken, worden wij juist uitgedaagd om voor u als klant toch kansen te vinden.

Ons team bestaat uit 2 vastgoedexperts en  3 acquisitie medewerkers.

Ing. Boyd Minnebo

Vastgoed Expert

Boyd heeft bouwkunde gestudeerd en is daarna begonnen als makelaar bij Brinkborgh Makelaardij in Amsterdam. Hier heeft hij veel kennis opgedaan in zowel het aan- als verkopen van residentieel en commercieel vastgoed. Boyd is samen met zijn compagnon Marcellino Zwirs eigenaar van Momo Makelaardij & Vastgoed.

Marcellino Zwirs

Acquisitie medewerker

Marcellino is afgestudeerd marketeer en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van online platformen. Marketing funnels en customer journeys zijn onderwerpen waar hij graag zijn tanden in zet.

Luisa Wassenberg

Administratief medewerker

Luisa studeert aan Inholland Haarlem, terwijl ze bij Beleggingspand24 aan haar carrière werkt als administratief medewerkster met kennis van de vastgoedmarkt.

Shaquille te Vrede

Acquisitie medewerker

Shaquille heeft jarenlang gewerkt als verkoper van gas/stroom/energie contracten voor de zakelijke markt. Daarna is hij begonnen als telesales medewerker bij Improvers. Dit sales bedrijf staat bekend als de beste op het gebied van sales binnen Nederland. Momenteel timmert Shaquille aan de weg als acquisitie medewerker.

Marcel Elsinga

Hoofd acquisitie

Marcel heeft 7 jaar gewerkt voor een gerenommeerde vastgoedmakelaar in Zwitserland en Spanje. Sinds het begin is hij het hoofd van ons acquisitie team en begeleid vrijwel alle verkoop trajecten van A tot Z.