Investeren vastgoed

Investeren vastgoed uitsluitend bij een realistisch prijs

Wij richten ons op panden die nog niet op de markt staan

Het is alleen interessant om te investeren vastgoed wanneer een pand voor een realistische prijs kan worden aangekocht, anders behaalt u als investeerder nooit een aantrekkelijk rendement. In de oververhitte vastgoedmarkt van vandaag de dag valt dat zonder een uitgebreid en kwalitatief netwerk zeker niet mee, omdat veel marktpartijen op zoek zijn naar een dergelijke opportunity. Toch slagen de makelaars van Beleggingspand24 hier maandelijks steeds weer in om aan hun clientèle maandelijks panden aan te bieden die nog niet op de markt staan. Hoe dit kan leggen wij u onderstaand uit.

Beleggingspand24 heeft vastgoed dat nog niet op de markt staat

Wie wil investeren in vastgoed is bij Beleggingspand24 beslist aan het juiste adres. Wanneer u als particulier in de markt bent om te gaan investeren in vastgoed begeleidt onze vastgoed makelaar u persoonlijk in het vinden van de vastgoed belegging die aansluit bij uw wensen. Hoe komt het dat wij maandelijks beschikken over objecten die nog niet op de markt staan? Wij hebben dat te danken aan het uitgebreide en kwalitatieve netwerk dat Momo makelaardij met haar overige diensten de afgelopen jaren heeft opgebouwd. U moet dan denken aan de Woning Delers Club voor studenten en Expat Rental Scout voor expats.

Dankzij de vele nationale – en internationale contacten is Momo makelaardij er in geslaagd een netwerk op te bouwen, dat werkelijk uniek is. Als onderdeel van Momo makelaardij uit Zandvoort mag Beleggingspand24 hiervan gebruik maken en weten wij voor particulieren die willen investeren vastgoed zeer interessante panden binnen te halen voor een scherpe prijs. Dit maakt het behalen van een interessant rendement mogelijk.

investeren vastgoed is stabielere investering dan de aandelenmarkt

Wanneer u vandaag de dag een aantrekkelijk rendement wilt behalen met banksparen, dan kunt u dit vergeten. De spaarrentes liggen op een historisch laag niveau. Maar met investeren in vastgoed kan dat wel. Sterker nog. Investeren in vastgoed is zelfs aantrekkelijker dan investeren in aandelen. Bij investeren in vastgoed is het wel lastiger om in en uit te stappen, dan bij aandelen. Een vastgoedobject verkoopt u namelijk niet zo snel en gemakkelijk als een aandeel. Daar staat tegenover, dat de huidige vastgoedmarkt aanzienlijk minder fluctueert dan de aandelenmarkt.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die er zijn om te investeren in vastgoed. Met hulp en begeleiding van een persoonlijke vastgoedspecialist van Beleggingspand24 wordt investeren in vastgoed toegankelijk voor vrijwel iedereen.