Vragen?
Neem contact met ons op.

Ontstaan

Beleggingspand24.nl is een dochter onderneming van Stadswaarborg OG BV. Deze onderneming is ontstaan uit de werkzaamheden als partner van vastgoed families en institutionele fondsen bij het vinden en aankopen van grote vastgoed portefeuilles gelegen in steden in de Randstad. Deze werkzaamheden zijn in een aantal jaar uitgebreid tot meerdere steden in Nederland. Daarbij kwam het steeds vaker voor dat de partijen waarvoor wij werkzaam waren mooie objecten lieten lopen. Met die kennis zijn wij bij elkaar gekomen en hebben we besloten een zijtak te starten om alle soorten objecten die wij voor de markt uit kunnen vinden bij de eind-belegger te krijgen.

Doel

Het doel van dit platform is dan ook om een klein maar betrouwbaar netwerk van eind-beleggers aan ons te binden die op zoek zijn naar objecten ‘’voor de markt uit’’. Aan de andere kant zijn wij al continue op zoek naar objecten die niet online te vinden zijn. Dit doen we door het grootschalig versturen van brieven, bellen van eigenaren, bijwonen en organiseren van evenementen en hebben wij korte lijntjes bij meerdere makelaars. En op die manier kunnen we dan vraag en aanbod mooi bij elkaar brengen voor een vergoeding.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over de hulp in de zoektocht naar mooie beleggingspanden voor de markt uit? Of bent u een bemiddelaar met een goed netwerk van beleggingspanden? Neem dan direct contact met ons op, of vul uw gegevens in via het contactformulier op de homepage.

Contact gegevens:

Bezoekadres: Max Planckstraat 3 / 2041 CX Zandvoort

Tel: 020-226 1990

Whatsapp: 0655956930

E-mail: info@beleggingspand24.nl

KvK-nummer: 80742750

BTW nummer: NL861782719B01