Beleggingspanden

Beleggingspanden van Beleggingspand24

Unieke beleggingspanden panden die nog niet op de markt staan

Bent u als particulier of vastgoed investeringsmaatschappij op zoek naar interessante beleggingspanden? Dan bent u bij Beleggingspand24 aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van interessante panden in de Randstad, die nog niet op de markt staan. Hoe wij dit doen? Allereerst is ons vaste acquisitie team elke dag bezig met het vinden van courante beleggingspanden voor de markt uit. Hiervoor mogen wij, als onderdeel van Momo Makelaardij & vastgoed uit Zandvoort, gebruik van het unieke nationale- en internationale netwerk dat in de loop der jaren door vastgoed specialisten is opgebouwd met andere innovatieve maatwerk diensten. U moet dan denken aan succesvolle initiatieven als de Woning Delers Club voor studenten en Expat Rental Scout voor expats. Dankzij de vele bestaande contacten weten wij op deze wijze een voorsprong te realiseren. Dit is de verklaring dat wij u elke week nieuwe panden kunnen aanbieden.

Gespecificeerde zoekopdracht voor beleggers die zich aanmelden

Speciaal voor beleggers die zich aanmelden bij Beleggingspand24 kunnen we een gespecificeerde zoekopdracht uitvoeren. Onze vastgoedspecialisten gaan dan op jacht naar beleggingspanden die u zoekt. Dankzij ons unieke en efficiënte acquisitiebeleid weten wij in elke stad potentiële beleggingspanden voor u te vinden. Kennis en ervaring van de vastgoedmarkt hebben wij ook in huis! Wij weten precies waar we op moeten letten bij het aankopen van panden. Dit komt mede, omdat alle medewerkers een achtergrond in de makelaardij hebben. Daarnaast kijken wij op een andere wijze naar beleggingspanden.  Wij letten op zaken die belangrijk zijn voor de verhuurbaarheid en op lange termijn de verkoopbaarheid. Deze informatie is cruciaal om te voorspellen welk rendement gehaald kan worden. Onze rendement inschattingen zijn vrijwel altijd accuraat en beslist realistisch.

Afspraak maken voor vrijblijvend kennismakingsgesprek

Maak nu een afspraak op ons kantoor in Zandvoort voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze vastgoed- en beleggingsspecialist ing. Boyd Minnebo. Hij zal u tijdens dit gesprek uitleggen hoe onze transparante werkwijze is. Tevens brengen we gezamenlijk uw wensen voor het aankopen van beleggingspanden in kaart. Beleggingspand24 het adres voor persoonlijke beleggers en gerenommeerde vastgoed partijen. Wij kunnen iedereen een helpende hand bieden in de zoektocht naar beleggingspanden die nog niet op de markt staan.