Beleggingsobject

Beleggingsobject met perspectief

Beleggingspand24 biedt maatwerk acquisitie aan

Beleggingspand24 maakt investeren in een beleggingsobject met een reëel perspectief voor vrijwel iedereen mogelijk. Wij bieden al onze klanten maatwerk acquisitie aan. Van particuliere belegger tot groot vastgoed fonds. Dit is de verklaring, dat u in onze vastgoedportfolio als beleggingsobject zowel een los appartement als een hele straat kunt vinden. Maar meer over onze werkwijze. Bij Beleggingpand24 gaan wij specifiek op zoek naar het beleggingsobject dat u zoekt. Ons uitgebreide acquisitie programma stopt niet na een telefoontje met de eigenaar. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen, dat we zoveel mogelijk beleggingsobjecten via ons uitgebreide netwerk voor u weten te vinden.

Zoveel mogelijk zekerheden inbouwen bij aankoop beleggingsobject

Bij het aankopen van een beleggingsobject is het belangrijk om veel kennis te hebben van de lokale vastgoedmarkt. Met hulp van een ervaren vastgoedspecialist van Beleggingspand24 bent u verzekerd van jarenlange ervaring én lokale marktkennis. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject. Van bezichtiging tot de aankoop van een beleggingsobject. Voordat wij voor u aan de slag gaan bespreken wij tijdens een intakegesprek de visie die u heeft aangaande het kopen van een beleggingsobject. Op basis van de uitkomsten van dit gesprek kunnen wij u gericht adviseren of een beleggingsobject bij uw visie past.

Uitnodiging voor vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u meer weten over Belegingspand24? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie op ons kantoor in Zandvoort. Dan bespreken we samen naar wat voor soort beleggingsobjecten uw interesse uitgaat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar verhuurd vastgoed of gaat uw voorkeur uit naar lege panden? Daarnaast vertellen wij u gedetailleerd wat we voor u kunnen betekenen en hoe onze werkwijze er uit ziet.

Wanneer onze werkwijze bij uw manier van zaken doen aansluit kunnen wij u uiteraard enkele potentiële beleggingsobjecten laten zien die voldoen aan uw eisen. Zodoende wordt een zeer belangrijk en cruciaal onderdeel van investeren in vastgoed voor u uit handen genomen, namelijk het vinden van een mooi beleggingsobject, dat nog niet in de markt staat.