Beleggen in onroerend goed

Beleggen in onroerend goed

Beleggingspand24 maakt beleggen in onroerend goed toegankelijk

De rente die u op een spaarrekening krijgt is uitzonderlijk laag te noemen. Wanneer u geen stappen onderneemt daalt zelfs de reële waarde van uw vermogen. Steeds meer particulieren gaan daarom op zoek naar alternatieven als aandelen en obligaties of besluiten te gaan beleggen in onroerend goed. Zeker wanneer men als particulier geen of weinig ervaring heeft met beleggen in onroerend goed is het belangrijk, dat u een vastgoedspecialist inschakelt. U loopt anders het risico dat u, in deze oververhitte onroerend goed markt, te veel voor uw pand betaalt. Beleggingspand24 maakt voor elke particulier beleggen in onroerend goed mogelijk.

Voordelen en werkwijze beleggen in onroerend goed Beleggingspand24

Beleggen in onroerend goed wordt dankzij de persoonlijke begeleiding van Beleggingspand24 voor iedereen toegankelijk en transparant. Wanneer u als particulier voor beleggen in onroerend goed een beroep doet op Beleggingspand24 krijgt u een persoonlijke vastgoed specialist toegewezen. Hoe is onze werkwijze?

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij uw situatie en aankoop behoefte(n). Hierbij houden we rekening met uw motivatie en visie om te beleggen in onroerend goed. Concrete punten die tijdens het kennismakingsgesprek onder meer aan de orde komen zijn:

  • Uw voorkeursgebieden en plaatsen voor aankoop
  • Uw budget
  • Het rendement dat u nastreeft
  • Type object en waar u naar op zoek bent

Op deze wijze krijgt onze vastgoedspecialist een duidelijk beeld naar wat voor soort onroerend goed u op zoek bent en brengen wij op basis hiervan uw beleggersprofiel in kaart. Hierdoor zijn we beter in staat objecten aan u voor te leggen die matchen met wat u zoekt.

Omdat wij dankzij de andere activiteiten van Momo makelaardij over een uniek nationaal- en internationaal netwerk kunnen beschikken, slaagt ons acquisitie team er met grote regelmaat in om onroerend goed objecten, die nog niet te koop staan, uit de markt te halen. Hierdoor bent u als particulier verzekerd van een constant aanbod van nieuw potentieel onroerend goed dat nog niet te koop staat. Afhankelijk van uw beleggersprofiel kunnen wij u vrijwel wekelijks nieuw aanbod aanbieden. Onze slogan luidt niet voor niks: acquisitie is onze kracht!

Het is een open deur dat bij beleggen in onroerend goed het cruciaal is om het juiste pand, op de juiste plaats en voor de juiste prijs aan te kopen. U kunt rekenen op de kracht van ons acquisitie team, dat speciaal voor u op zoek gaat naar de panden die u zoekt. Laat ons het veldwerk doen, want dankzij jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij hier best goed in zijn! Wij maken dankbaar gebruik van de actuele marktkennis die wij mogen gebruiken van Momo makelaardij. Hierdoor kunnen wij als geen ander inschatten wat de marktconforme prijzen zijn en welke potentiële huuropbrengsten gerealiseerd kunnen worden. Daarom staan wij sterk tijdens onderhandelingen met de eigenaar. U als belegger in onroerend goed profiteert hier van!